De praktijkassistentes

De praktijk wordt ondersteund door vier hooggekwalificeerde praktijkassistentes, Myrtia, Diandra en Nikki. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de praktijk en zullen je vaak goed kunnen helpen. Behalve aan de balie in de praktijk, spreek je hen ook aan de telefoon. Zij kunnen heel goed de ernst van een situatie inschatten, weten precies wanneer er advies gegeven kan worden en vragen aan jou of je hiermee geholpen bent. Natuurlijk weten zij ook wanneer de dokter nodig is. Een afspraak op het spreekuur kun je overigens altijd maken als je dat liever wilt. Onze assistentes kunnen door korte vragen goed inschatten welke tijd er genomen moet worden voor bepaalde klachten, zodat de wachttijd voor andere mensen niet te groot wordt. Met voldoende kennis en kunde verrichten ze ook belangrijke onderzoeken voor de dokters zoals bloedonderzoek, hartfilmpjes en uitstrijkjes.

Caroline, praktijkmanager
Caroline Lucius, praktijkassistente
“Vanaf oktober 2021 ben ik gestart als praktijkmanager voor twee huisartsenpraktijken, Het Groene Hart en Dijkstraten. Als praktijkmanager is het mijn taak om te ondersteunen bij het organiseren en managen van de huisartsenpraktijk. In mijn takenpakket vallen onder andere het beleidsmatige-, organisatorische-, personele- en kwaliteitszaken. Mijn functie als praktijkmanager is een leuke en afwisselende functie.Na 5 jaar gewerkt te hebben in een openbare apotheek als farmaceutisch manager heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenpraktijk. Inmiddels heb ik in 3 jaar tijd bij verschillende huisartsen ervaring op gedaan als praktijkmanager. Met mijn opgedane ervaring zal ik het team en de huisartsen ondersteunen met alle niet-medische zaken..”

Myrtia, praktijkassistente

Myrtia Smolders, praktijkassistente“In 2001 ben ik begonnen bij de praktijk van dokter Kleijne, destijds nog aan de Koningin Julianaweg. Nu, twee praktijkverhuizingen verder, heb ik de praktijk zien groeien met meer patiënten, artsen en collega’s. Ik heb er zin in om samen met de nieuwe collega’s een goed werkend team te blijven om alle patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ik heb er na al die jaren nog steeds veel plezier in om patiënten verder te helpen met hun hulpvraag. Behalve aan de telefoon en de balie kun je me tegen komen in de behandelkamer, waar we o.a. oren uitspuiten, vaatonderzoek doen, hartfilmpjes maken, injecties zetten en wonden verbinden.Ondanks dat de praktijk wat groter is geworden vind ik een stukje persoonlijke aandacht voor eenieder nog steeds heel belangrijk.Voordat ik bij deze praktijk kwam werken heb ik gewerkt bij de opnameplanning van een ziekenhuis. Naast het werken in Best heb ik ook nog een aantal jaren gewerkt op de huisartsenpost in de weekenden. In mijn vrije tijd klets, wandel en thee ik graag met vrienden en familie.”

Diandra, praktijkassistente
Diandra Dapaw, praktijkassistente“Ik ben in oktober 2017 gestart als doktersassistente in de praktijk. Ik verzorg samen met het team van assistentes de afspraken voor het spreekuur. Ook kunt u bij mij terecht voor telefonische adviezen, diverse onderzoeken en kleine medische behandelingen. Sinds 2010 ben ik doktersassistente en dat doe ik met veel plezier. Ik vind het fijn om voor mensen te zorgen waarbij ik een luisterend oor kan bieden en mensen zo goed mogelijk verder help.”

Nikki, praktijkassistente

Nikki Schellekens, praktijkassistente“Na een periode van 4 jaar in een kapsalon te werken besloot ik door te leren tot doktersassistente. Sinds november 2020 ben ik werkzaam als doktersassistente bij Huisartsenzorg Het Groene Hart in Best. Toen ik in 2019 mijn opleiding heb afgerond heb ik mijn eerste ervaring opgedaan in een huisartsenpraktijk in Den Haag. Hier heb ik in een korte periode veel geleerd en gezien.

Sinds 1 december 2023 heb ik de opleiding SOH (Spreekuur Ondersteund Huisarts) afgerond. Dit betekent dat je mij wat vaker zal zien voor kleine kwalen op het spreekuur. Zoals KNO klachten, insectenbeten en brand en bijtwonden.  Daarnaast voer ik ook algemene assistente spreekuren uit en ben ik gespecialiseerd in wondzorg. Ik vind het belangrijk dat de patiënten zich gehoord voelen en geholpen worden bij vragen. Ik haal veel voldoening uit mijn werk en sta altijd klaar met een luisterend oor.

Maril, Medisch secretaresse

Nikki Schellekens, praktijkassistente“Na 21 jaar bij Diagnostiek Voor U te hebben gewerkt werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en deze vond ik hier in de huisartsenpraktijk . Ik ben 1 mei 2021 begonnen als balie assistente/medisch secretaresse . Een nieuwe functie binnen de huisartsenpraktijk die nog vorm moest krijgen en waar we nog steeds zoeken naar het meest ideale voor mij , mijn collega’s maar vooral voor de patiënt. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen, ben altijd bereid om, daar waar kan , te helpen of te zoeken naar de beste oplossing.”

Wij staan klaar voor jou!