Informatie voor nieuwe patiënten

Welkom!
Fijn dat je geïnteresseerd bent in onze huisartsenpraktijk. Om je een beetje wegwijs te maken, vertellen we je graag meer over ons, het team en wat we voor jou kunnen betekenen.

Over de praktijk
Na het afstuderen als huisarts aan de universiteit Maastricht, is Jean-Paul in 2001 zijn eigen huisartspraktijk gestart aan de Koningin Julianaweg in Best. Hij is begonnen met 400 patiënten, voornamelijk uit de wijk Wilhelminadorp. In de jaren daarna is de praktijk in snel tempo gegroeid met patiënten uit heel de gemeente Best. In 2006 zijn we verhuisd naar de Medisch Centrum De Schakel. Ondanks dat we daar jarenlang heel fijn hebben kunnen werken naast andere huisartspraktijken en de apotheek, is door de veranderingen in de zorg de ruimte daar te beperkt geworden en bleef de wens bij Jean-Paul bestaan tot meer samenwerking met meerdere disciplines. Na jaren van voorbereidingen is het uiteindelijk samen met zijn collega en apotheker gelukt om een gezondheidscentrum op te richten met vele disciplines om mee samen te werken. In december van dit jaar gaan we ons vestigen in een nieuw gezondheidscentrum aan de Veldweg met 12 disciplines uit de gezondheidzorg.
Daarnaast is de praktijk in januari 2020 gefuseerd met de huisartspraktijk van dokter van den Aker, welke met pensioen is gegaan. Wij geloven namelijk dat samenwerking in de zorg meer kwaliteit kan bieden omdat we meer kennis en kunde in huis hebben. We kunnen dan gebruik maken van elkaars kwaliteiten en hebben daardoor ook meer mogelijkheden om op een breder vlak zorg te verlenen. Daarnaast zijn we beter bereikbaar en beschikbaar voor onze patiënten. We doen het samen. Wij zijn één team!

Persoonlijke aandacht en begrip
Kom je bij ons in de praktijk dan staat er een enthousiast team voor je klaar om je te helpen met allerlei vragen op het gebied van welzijn en gezondheid. Van advies bij een verkoudheid tot intensieve begeleiding bij ernstige ziekte. Of van vragen over opvoeding tot persoonlijke begeleiding bij psychische klachten. Je mag ons alles vragen, je belt of komt nooit voor niets. We zorgen ervoor dat je weer vooruit kunt. Wij zijn er voor jou en jouw gezin!

Optimaal bereikbaar
Om dit allemaal voor je te kunnen doen, zijn we goed bereikbaar en beschikbaar. Zo is onze telefoonlijn alle werkdagen van het jaar van 8.00-17.00 uur merendeels geopend en hebben we ruimte genoeg op onze spreekuren. 
Je kunt via deze website ook nog tal van andere mogelijkheden gebruiken om met ons in contact te komen. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak maken voor het spreekuur of ons een (beveiligde) e-mail sturen. Daarnaast is het mogelijk digitaal uw recepten bij te bestellen, uw uitslagen op te vragen of een stukje van uw dossier in te zien.

Professionele zorg
Natuurlijk helpen we je volgens de nieuwste inzichten in de huisartsenzorg. Ons team van huisartsen, physician assistant, assistentes en praktijkondersteuners besteedt ruim aandacht aan nascholing en past onze werkwijze aan als dit voor jou kwalitatief betere zorg betekent. Daarnaast is de huisartsenpraktijk gecertificeerd om physician assistants, verpleegkundig specialisten en huisartsen op te leiden. Hiervoor zijn wij verbonden aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en de Universiteit Utrecht. Natuurlijk niet allemaal tegelijk. Op dit moment leiden we een Physician assistant “huisartsenzorg” op. De intentie is dat zij ook na haar opleiding bij ons blijft werken.

En nu?
We hopen dat je een beeld hebt gekregen hoe ons team er voor jou kan zijn. Heb je een goed gevoel en wil je je inschrijven? Dat kan op deze pagina direct. Natuurlijk kun je ook nog even rondkijken op de site of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Schrijf je nu in

Ik wil me inschrijven