De huisartsen

Jean-Paul Kleijne, huisarts / praktijkhouder
BIG registratienummer 39045743101

“In 1970 ben ik geboren in Halsteren, maar ik heb bijna mijn hele jeugd doorgebracht in Sint-Oedenrode. Ik heb 1 zoon en 1 dochter in de inmiddels volwassen leeftijd. Met veel plezier werk ik nu in onze bloeiende praktijk met onze eigen patiënten. 
Ik geniet dagelijks van de persoonlijke contacten waarbij ik het een bijzonder voorrecht vind, dat ik mensen vooruit mag helpen in hun leven. Of dat nu met een advies is, een middel, een ingreepje of gewoon een luisterend oor. Ik vind het belangrijk dat ons team en ik zich kunnen verplaatsen in de mensen die we helpen en dat er begrip en aandacht voor hen is. Dat doen we vanuit een professionele en klantvriendelijke benadering, met een optimale bereikbaarheid en beschikbaarheid.”

Wendy Norberhuis, huisarts wn
BIG registratienummer 19912704401
Wendy Norberhuis, huisarts
“Per 1 oktober 2020 ben ik werkzaam als huisarts binnen de praktijk. Graag stel ik me daarom even aan u voor. Ik ben Wendy Janssen-Norberhuis en ben woonachtig in het mooie Hilvarenbeek met mijn man en 2 dochters. Ik ben opgegroeid in Houten en heb geneeskunde gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Vervolgens heb ik eerst een aantal jaar gewerkt als arts-assistent interne geneeskunde, op de spoedeisende hulp en als consultatiebureau arts. Na het afronden van de huisartsopleiding in Utrecht in 2015 ben ik aan de slag gegaan als waarnemend huisarts. Mijn openheid, brede interesse en luisterend oor kenmerken mij als huisarts. Dankzij mijn brede ervaring en interesse hoop ik u de zorg te kunnen bieden die u mag verwachten van een huisarts.”

Laura Hubens, huisarts wn
BIG registratienummer 19920116301

Laura Hubens, huisarts
“Ik ben opgegroeid in Eindhoven en heb geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Maastricht. Hierna heb ik ziekenhuis ervaring opgedaan bij het Maxima Medisch Centrum op de afdeling interne geneeskunde. De huisartsopleiding aan het Radboud UMC Nijmegen heb ik afgerond in 2019. Met veel plezier ben ik tijdens en na mijn opleiding werkzaam geweest in Eindhovense huisartspraktijken. Vanaf oktober 2020 ben ik werkzaam in deze huisartspraktijk. Ik vind het verfrissend om in een andere gemeente te gaan werken, zeker in Best met zowel stadse als dorpse eigenschappen. Ik wil graag een vertrouwd gezicht te worden in de praktijk, zowel voor het team als voor de patiënten. Als huisarts vind ik een persoonlijke benadering een belangrijk speerpunt, naast goede kwaliteit van zorg te leveren.”

 

Carlijn Hermans, Huisarts in dienst
BIG registratienummer 49920091901
“Per 1 januari 2024 werk ik als huisarts binnen de praktijk en stel me daarom graag aan u voor. Ik ben Carlijn Hermans en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Den Bosch. Ik ben opgegroeid in Lage Mierde en ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Na een paar jaar als arts bij de kindergeneeskunde gewerkt te hebben, heb ik de huisartsopleiding gevolgd aan de VU in Amsterdam. Ik ben en blijf een Brabantse, dus vind ik het fijn weer ’thuis’ in Brabant te zijn en in Best te kunnen werken. Enthousiasme en openheid kenmerken mij als huisarts en ik vind het prettig om samen met u als patiënt een plan te maken. “

 

 

Lieke de Kock, Huisarts wn
BIG registratienummer 59916401801
“Persoonlijk stukje tekst volgt.. “

 

Over de praktijk zie hier.